Pirmdiena, 20.maijs

redeem Salvis, Selva, Venta

arrow_right_alt Latvijā

Raidījums: "Balticom" pārraidītais nebija krievu propaganda, bet aicinājums "iztīrīt Krieviju"

© Depositphotos

Telekomunikāciju uzņēmuma "Balticom" televīzijā vakar pa dažādiem kanāliem bija redzams izgriezums no Krievijas 9. maija svinībām. Daudzi sociālajos tīklos bija absolūtā šokā, taču patiesībā redzamajā klipā vēstījums bija pilnīgi pretējs, vēsta “360TV ZIŅneši”.

"Balticom" pārraidītais nebija krievu propaganda, bet pilnīgi pretējs vēstījums

Cilvēki sociālajos tīklos dalījās ar video, kurā redzams, ka, pārslēdzoties uz dažādiem kanāliem, redzama viena un tā pati parāde no Maskavas.

"Balticom" pārstāvis Jānis Iesalnieks raidījumam "360TV ZIŅneši" skaidroja, ka ēterā bija aptuveni 10 minūšu klips, kura saturs nebija Kremļa propagandu slavinošs, bet tieši pretēji - tajā tika stāstīts par Putina totalitāro režīmu.

Lai piesaistītu krievvalodīgo uzmanību, sākumā bija kadri no 9. maija, bet pēc tam teksts krievu valodā "vai tiešām jūs par šo cīnījāties?" Tad pēc tam bija dažādas norādes par Krievijas režīma nedemokrātiskumu un negodīgajām vēlēšanām. Beigās tika norādīts teksts ar sarkaniem burtiem "pietiek" un aicinājums pievienoties "Telegram" grupai, kurā iespējams apvienoties pret Putina režīmu.