Komentāri: Kad ASV Kongress izbeigs savas valsts globālā prestiža graušanu?

Komentē 8

Kad? Atbilde, tad kad ASV kļūs par autoritāru valsti.

Tā jau pieņemts ka demokrātija ir augstākā un labāka sabiedriskās iekārtas forma. Bet vai tā ir? Kāpēc ASV piedzīvo tādas neveiksmes ar demokrātijas ieviešanu mazattīstītajās valstīs? Tagad, izrādās, arī pašai ASV nekādi neiet ar demokrātiju. Demokrātija, kongress graujot valsts prestižu? Vai pašu valsti demokrātija negrauj? Vai Eiropā vispār vairs ir demokrātija - jautājums saistībā ar Briseles vārda brīvības pēdējiem skandāliem. Kāpēc demokrātija tagad sāk graut? Manuprāt tikai tāpēc ka demokrātija nemaz nav labākā sabiedriskā iekārta. Demokrātija ir ekonomiski pašu veiksmīgāko sabiedrības iekārta. Tagad, kad kā reiz ekonomiska veiksme sāk uzsmaidīt arī autoratīvām valstīm Austrumos, Rietumu demokrātija sāk grauzt sevi un graut.

Vai tad nav tā ka tad kad valstij pazūd ekonomiskā veiksme demokrātijai vairs nav ko grauzt un tā sāk graut?

18.aprīlis Atbildēt

Totalitārismi, sociālismi dzīvo uz to ko demokrātija un kapitālisms nopelna. N

e nu var jau kaut kā eksistēt sitēmā, kur visi ir beztiesiski, bezvērtigi bomži, kuriem ir noteikts pilnīgi viss, ko domāt, ko runāt, ko vilkt mugurā, ko ēst, ko darit, kur pārvietoties, bez privātuma, un kas izkalpo, jeb precīzāk izvergo, zelta dzīvi pāris resnajiem putniem. Bet ja tev tā riebjas demokrātija, nav tālu, līdz, kur tādas nav, ko mokies šeit?

20.aprīlis Atbildēt

Latkovski, papēti pirmavotus, pirms zeļenska dziedātājputnu stilā publicēt dezinformāciju. No šīs "slavenās" 91 mljrd paketes ieroču piegādei Ukrainai paredzēti ne vairāk un ne mazāk kā 9 (DEVIŅI)mljrd dolāru. Un tu(ar mazo burtu), ASV demokrātu pakaļlaiža, nevari nezināt, ka pagājuši jau pāris mēneši, kopš Ukraina no ASV nav saņēmusi ne patronu, kaut gan šim mērķim baidena rīcībā ir Kongresa izdalītie 6 mljrd dolāru. Mīlē baidenu vien tālāk, un arī Kremļa huilu pie reizes!

18.aprīlis Atbildēt

Piemirsu , ka tajā paketē 10 mljrd ir paredzēti t.s. Palestīnai jeb Gazas sektoram.

18.aprīlis Atbildēt

Te viss ir salikts pa plauktiņiem: www.youtube.com/watch?v=QRKqY_TlOfk

18.aprīlis Atbildēt

Vislielākā problēma jau ir tajā, ka palīdzība Ukrainai, ko nekādīgi nepieņem, ir iemesta kopējā maisā, kurā ir arī labdarības paka Gazai, bet kā visiem labi zināms, visa palīdzība Gazai aiziet hamās. ASV nevis nepieņem lēmumu palīdzībai Ukrainai, bet gan nepieņem lēmumu par palīdzību hamās teroristiem, pastarpināti caur palīdzība Gazai. Un vispār pastāv diezgan liela iespēja, ka Tramps vispār nekad nav teicis, ka Ukrainai ne centa, bet tā ir pīle. Neesmu Trampists, daži izteikumi rada satraukumu, bet lai kā arī nebūtu, ne mēs ietekmējam ASV vēlēšanas, to mēģina citi.

20.aprīlis Atbildēt